Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

середу, 25 січня 2012 р.

Тиждень моди в Парижі

І так, на днях стартував всесвітньовідомий Тиждень високої моди в Парижі. Звісно, я не претендую на професійного модного оглядача, і ви не прочитаєте критичних коментарів до відеороликів, і, нажаль, я не була присутня на жодному з цих дивовижних дійств... Ах печаль...
Не відволікаючись від теми, пропоную разом переглянути відео та насолодитись цією сліпучою красою. Адже туалети, представлені на тижні ВИСОКОЇ моди виготовляються з найтоних шовкв, з найбагатшої тафти, з коштовного каміння, перлів...і усе з ручною вишивкою. Нагадаю, що орієнтовна ціна однієї сукні на таких заходах від 50тис.дол.

пʼятницю, 20 січня 2012 р.

середу, 11 січня 2012 р.

Say HELLO from Poland! ФОТО

Звісно мій шопінг на території Республіки Польщі виглядав так:
SEPHORA - coffee break - SEPHORA - COFFE and cheese-cake - SEPHORA;)))

вівторок, 10 січня 2012 р.

кадр дня

Вразила мене така жагуча краса. І що найнесподіваніше що всю експресію виражає сама по собі сукня. Які кольори, які форми... Ух!!!

пʼятницю, 6 січня 2012 р.

Різдвяне

Усім щасливого Різдва!!! Це прекрасне свято. Найкращий момент скріпити духовні узи сім'ї та кожному віднайти душевний зв'язок з Господом. Христос ся Рождає!!!

Збираюсь згодом дивитись мій найулюбленіший фільм на тему Різдва))) І вам раджу

четвер, 5 січня 2012 р.

Tommy Hilfiger різдвяна колекція

Один з моїх найулюбленіших брендів представив чудовий ролик напередодні Різдва)) Чудовий кліп. Приємного перегляду
Обожнюю загальну стилістику Tommy Hilfiger!!!


історія моди

Надибала чудовий ролик про моду і її еволюцію. Мелодійний кліп, надзвичайно наочний в плані видозміни костюму за останні 100років. Приємного перегляду

середу, 4 січня 2012 р.

"Письмо благодарности"

Рівень майстра будь-якого ремесла на пряму залежить від його ШКОЛИ у глобальному розумінні. Самородків на світі надто мало щоб кожен самоучка, нехай навіть старанний, міг претендувати на звання професіонала. Необхідно пройти навчання, втягнути як губка всі знання, накопичені роками, набуті досвідом. Адже дорого коштуватиме навчання методом проб та помилок на власній шкурі, це може вартувати репутації тебе, як майстра і взагалі власної впевненості у своїх можливостях. Повинна існувати людина, твій особистий наставник, який розтлумачить, пояснить, на вушко розкаже професійні таємниці.
Не секрет, що в світі візажного мистецтва школа чи майстер у якого ти навчався може сказати більше ніж ти сам на співбесіді у працедавця.
Звісно, в сукупності рівень нашої майстерності залежить від багатьох факторів: школа, старання, бажання, відчуття прекрасного, розуміння законів колористики та принципів техніки тощо. Але наспавді саме особистість викладача стає плацдармом для насичення своєї голови інформацією а рук вмінням.
Цей пост я розпочала даними роздумами не спроста. Не згадати імені мого викладача я не можу. Бо надзвичайно вдячна Маргариті за те, як вона викладалась на заняттях, за величезне бажання подати максимум інформації, за сердечне переживання через перші спроби учнів.


 Довідка:
Маргарита Блінова - візажист-стиліст, гример на 5 каналі; гример на Максі-ТВ; співробітництво з 1 +1;

 
Телевізійні проекти: «Танцюю для тебе" (1 +1), «Супер зірка» (1 +1), «Кухня на шпильках» з Маргаритою Січкар (MAXI TV), «Йога» з Каріною Харчинська (MAXI TV), «Жіночі одкровення »з Ольгою Казберова (MAXI TV)," Сейшн "з Артуром БОС; Бодіарт для проекту« Україна сльозам не вірить »(Новий канал)," Східні таці "з Аллою Кушнір (MAXI TV)
Робота в рекламі, журналах, студійні фотозйомки, салонна робота, приватна практика.Співпраця з українськими фотографами і перукарями.
 
Робота на показах мод українського дизайнера Надії Ганжа, на показах «Юнона» 2008-2009 р; grand defile Piko Київ 2008р; Участь у Wella Trend Vision 2010 (подіумний макіяж для моделей Олени Сєдих), парад королев, конкурси краси та багато іншого.
 
В даний момент викладач мистецтва макіяжу в навчальному центрі FIJI Beauty Art для професіоналів і любителів. Проведення семінарів і майстер-класів.
 
Досягнення:Призові місця на Міжнародних Олімпійських змаганнях з декоративної косметики «Невські Береги» С.-Петербург, Росія (1 місце «фантазійний макіяж та боді-арт», 4 призове місце «подіумний макіяж», 3 місце «двоборство»).Переможець конкурсу «Бігуді» 1 місце

first real work

Першим проектом в котрому я брала участь стала фотосесія для обкладинки детективу англійської письменниці Veruschka Polanski "The Lady in Grey". Звісно, робота над проектом, зважаючи на обмеженість маштабу можливостями і потугами провінціального містечка, мало нагадувала дійсно професійні зйомки... Хоча звідки мені знати як усе проходить на високому рівні?
Однак, місцеві професійні моделі, залучений "спонсор", фотограф і візажист, локація - старе місто - все ідеально вписалось в задумку замовника і він був більш ніж задоволений результатом. Все що ми мали: шмат англійського тексту майбутньої публікації, переписка з замовником і все...
Досі для мене залишається загадкою чому саме наше місто, чому саме наш фотограф (Юля Веста - їй пізніше буде присвячений пост)?
Та я вирішила більш не задумуватись над цими глобальними питаннями. Результатом я дуже задоволена. Фото сет дав поштовх мені, як візажист і добавив популярності фотографу, адже багато людей по-новому поглянули на творчість даного фото-художника.

Моделі: Діана Волович та Соломія Кропельницька

Ознайомлювальний пост

Доброго вам всім... періоду доби. Мене звати Олена Нечипорук. Я живу в невеликому містечку Тернопіль в Україні.

Цей блог присвячується макіяжу, боді-арту, модним тенденціям, декоративній косметиці та усьому дотичному до світу краси та моди.
Я писатиму про тонкощі своєї професії (практикуючий візажист), тенденції в макіяжі, котрі безпосередньо привернули мою увагу, демонструватиму результати своєї праці, звітуватиму про нові покупки, новинки косметичних брендів та інші цікаві факти зі світу моди і краси.
Два слова про себе:
в професію візажист-стиліст прийшла несподівано для себе та усіх знайомих мені людей. Навчалась в FIJI Beauty Art Center у професійного візажиста з багатолітнім стажем Маргарити Блінової
У школу прийшла спонтанно... досі не зрозумію для чого. Спочатку тяжко все йшло чи то пак важко до мене доходило, але, починаючи з екватора навчання, справи просунулись далеко вперед і по праву вважалась найкращою ученицею;) Справа мене ця захопила і співається у пісні "меня засосала опасная трясина..." Стажування на косметичних виставках-продажах, практика у школі та тренування на подругах. Численні неоплачувані проекти для досвіду і наповнення портфоліо. Все це дало результат і тепер не страшно працювати з клієнтам. 
На черзі - професійний ріст, підвищення кваліфікації, відточування професійних навиків, вправляння  у правильному підході до клієнтів.
Здається, в двох словах не вийшло... Але подальше знайомство відбуватиметься в моїх дописах.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...