Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

вівторок, 5 лютого 2013 р.

Весільні сукні. Тренди 2013року


Залишилось лише декілька місяців до відкриття гарячого сезону весіль. Саме час для пошуку ідеальної шлюбної сукні. Сучана мода настільки швидкоплинна, що часом ми не встигаємо слідкувати за новоприбулими трендами. Однак, на щастя, мода весільна хоча і йде в ногу з розвитком індустрії haute-cuture, все таки, більш традиційна, а зміни стосуються здебільшого декору сукні.
Цьогоріч будинки моди заполонили ретро силуети, весільні сукні, немов би з бабусиної скрині та на контрасті з ними надзвичайно витончені, класичні і строгі силуети. Тому, прошу вас поринути разом зі мною в потік білосніжної краси. Хоча я працюю мало не щодня з нареченими, а з весільними сукнями справу маю частіше ніж звична дівчина, люблю я цю справу надзвичайно сильно. Розглядати дрібну ручну вишивку на справжньому венеціанському кружеві, відчувати текстуру тафти все це приносить мені задоволення.
Даний матеріал має неабияк пригодитись майбутнім наречним, котрі розгубились в різноманітті моделей.
Наступаючий сезон пропонує нам досить контрасні образи: ніжну й повітряну німфу у прозорих кружевах та класичну леді. Але памятайте, що це лише такі собі рекомендації, поміж нових весільних трендів будинки моди, які спеціалізуються власне на випуску шлюбних суконь не знімають з виробництва традиційні, універсальні моделі. Саме тому, кожна знайде для себе саме ТУ сукню.

Основні новинки 2013 року можна систематизувати так:

·        Сукні з рукавами
·        Плісировка у весільних образах
·        Атласні сукні
·        Акцент на спині


Судячи з весільних каталогів, невинність у образі повертається. І така варіація суконь із закритими плечима та руками мені надзвичайно подобається. Кружевні рукава не обійшли стороною жодна відома марка. Довгі та короткі, до ліктя – такого різноманіття вже давно не було. І чим тонше кружево, тим вишуканіше виглядає сукня, з натяком на вінтаж. До того ж варіант з рукавчиками збалансує глибоке декольте або відкриту спину сукні.

Monique Ihuillier – дуже стримано але так витончено та красиво. Ідеальний варіант для весілля взимку чи ранньою весною.


Rosa clara – рукава просто «роблять» цю сукню. Можна позаздрити дівчатам, які зупиняться на подібному варіанті.

Elie Saab for Pronovias – колаборація дизайнера-чарівника та відомої італійської марки випустила просто неймовірної краси сукні з притаманним Еллі шиком та якістю будинку весільної моди. Наводжу лише найбільш припавший до душі силует, хоча модельний рад потішив своєю витонченою розкішю.
 
Temperley london. Наступна модель мій фаворит, адже відповідає двом основним трендам цього року – рукава та акцент на спині, а поєднання гладкої текстури тканини самої сукні та кружево на ліфі та рукавах просто довершило образ.  


За моделями з плотними рукавами ми вже встигли зіскучитись, тому виглядають вони досить свіжо та цікаво. Такі варіанти пасуватимуть не лише для зимового святкування, але й весна та осінь гармоніюватимуть з такими силуетами.

Carolina Herera – також один із моїх фаворитів. Відкриті плечі та довгі плотні рукава створюють гармонію. Ідеально вписався сірий пояс до кольору тканини. Як на мене, прекрасний варіант для весняного весілля на фоні цвітучих дерев та свіжої зелені.


Rosa Clara – манжети та ще й кишені в пишній спідниці, дуже стильний хочай стриманний варіант.


Дуже ніжно та невинно, навіть аристократично виглядають рукава з фатину.
Rosa Clara – як завжди ідеально, для юної красуні для підкреснення її чистоти. 

Jenny Packham – цікаве поєдняння фактур і кольорів, а розшитий фатин став улюбленим прийомом дизайнера.


Rosa Clara – саме ця модель з короткими рукавчиками та цікавою фактурою тканини заставила мене гортати італійський каталог знову і знову. Надзвичайно цікава модель. Надіюсь побачити одну зі своїх клієнток у такій красі.

Ще варіант для прихильниць силуетів грецьких богинь від того ж бренду.  

Минулої весни та ціле літо вулиці міста майоріли спідницями та сукнями із тканини плісе. Схоже, що даний тренд плавно перейшов і на весільну моду, хоча лише акцентовано. Але ніжна вуаль плісе виглядає надзвичайно модно і сучасно. Найбільше мою увагу привернули новинки сезону – фата із плісировки. Декілька дизайнерів використали такий акцент. Деякі варіанти були навіть іншого кольору ніж сукня.
Victoria Kyriakides – авангардні весільні сукні відображатимуть складну творчу натуру художниць, дизайнерів і т.п.  























 Reem Acra – фантастична «гола» сукня та поєднання довгої плісірованої фати. Як на мене, дуже оригінально. Такий хід однозначно варто використати там нареченим, які прагнуть виглядати стильно. 

Атласні сукні вже давненько були призабуті дизайнерами і швидше були доповненням в модельному ряді. Але цьогоріч вони стали центральним об'єктом весільних показів. Я люблю атлас за його структуру та блиск. Делікатний декор стеклярусом та стразами можуть зробити атласну сукню королівською.

Amanda Wakeley – уся колекція мене вразила. Бачу дані моделі для літнього весілля на природі чи морі. Витончено і граційно. 

Franc Sarabia – витончені лінії та мінімалізм. Для тих хто хоче бути елегантною нареченою. 

Stewart Parvin – в колекції є цікаві ідеї для ретро образу. Мені найбільше сподобалась атласна сукня для Одрі Хебберн. 

Lazaro – дизайнер і світовим ім'ям. Атласна сукня дуже зваблива для літнього весілля. 

Закрите декольте, довгі рукави і красиво оформлена кружевом, розшитим фатином чи просто оголена спинка стали знаковими моделями цього року. Мені така завуальована звабливість імпонує через поєдняння ідей, які мають відображати образ нареченої. Фантазія дизайнерів вилилась в шедевральне оздоблення.

Theia Couture – цікаве мереживо та ґудзички. Оригінальна та елегантна сукня.

І знову улюблений бренд Rosa Clara. Що ж поробиш, надихають мене такі витончені і аристократичні дизайни. Перша сукня з оригінально оформленою спиною. Подібного не бачила. 

Чим тонше кружево, тим вишуканіше і дорожче виглядає сукня. Зверніть увагу на спідницю плісе.

Claire Pettibone – колекція просто неймовірна, для весняних, лісових, босоногих  німф. Неординарне рішення декору квітами на спині.

Jesus Peiro – на мій погляд це плаття просто шедевр, витончене оздоблення спини, атласна сукня та довгі рукави. Всі тренди сезону так вдало поєднані в одній моделі. 

Та наостанок крсиво оформлена спинка, нагадує татуювання, надзвичайно оригінально та витончено від Lela Rose. 

Поряд з основними вищезазначеними трендами у весільній моді можна спостерігати декілька мікро-трендів: банти, як на сукні Попелюшки, крупні деталі у вигляді аплікації чи брошки, корсети як від білизни та цікаві спідниці, які нагадують морську піну чи букет троянд.
Тож, любі наречені, вдалого вам пошуку саме ВАШОЇ сукні. Я надіюсь цей процес принесе вам надзвичайну насолоду, адже це шопінг вашої мрії.
Що ви думаєте про цьогорічні тренди? Вони вас надихнули?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...