Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

середу, 8 серпня 2012 р.

КОЛЕКЦІЯ ОБРАЗІВ ДЛЯ НАРЕЧЕНОЇ: ОБЕРИ СВІЙ!

Весільний салон «Марія VIP», стиліст-візажист Олена Нечипорук і фотограф Руслан Гаврилюк спільними зусиллями створили шість довершених образів для нареченої. Головна ідея фотосету – показати якою різною може (і повинна!) бути жінка у день свого весілля. Отже, до вашої уваги результати цієї колективної праці, а також сам процес – у фоторепортажі.








Піратка. Сміливий образ для нареченої з бунтівним характером. Зачіска – наче розвіяні морськими вітрами локони; make-up – з промовистим акцентом на очі («смокі айс»). Така красуня абикого на борт не візьме. Капітаном під її вітрилами може бути лише сильний і звитяжний чоловік, а гостями на її святі – ладні до пригод, розваг та авантюр друзі.
Модель – Алла Колодій

  
Наречена короля. Еталон традиційного образу. Вишуканий, благородний і водночас стриманий наряд як символ невинності та приналежності до знатного роду. В макіяжі – чистота ліній та кольорів. Цей образ слід обирати нареченим із направду королівською поставою та непідробною шляхетністю манер…
Модель – Вікторія Басій












 Кохана гангстера. Цей образ відтворює стилістику 20-их. Мережива, виріз на спині, рукавички – незамінні елементи одягу тих років. І, звісно, глибокий, виразний погляд… Як же без нього? Це ж головна зброя гламурної обраниці справжнього гангстера.
Модель – Ірина Васькевич
 


Німфа. Наречена з іншого виміру та часу: надлегка та ніжна. Невагомі тканини в наряді, напівпрозорий make-up, вінок замість фати, ефемерний букет з листя… Цей образ – справжня знахідка для тендітних, творчих та поетичних натур.
Модель – Маряна Василевська 


Принцеса з Манхеттена. Граційна та строга, вона наче щойно зійшла з нью-йоркського подіуму у сукні від Vera Wang. Дуже стильний монохромний образ: чіткий і зрозумілий. Пряме волосся, сукня з воланами, макіяж тих же тонів, що й інші елементи.
Модель – Валерія Терещенко






 

Італійська красуня. Південна пристрасть та нестримність емоцій. Це образ для нареченої зі спокусливою, жіночною фігурою та смуглою шкірою. Доповнюють сюжет приталені лінії силуету, виразний макіяж очей та губ, а також легкий декор живими квітами…
Модель – Діана Карпюк












Над проектом працювали:
Автор ідеї та make-up - стиліст-візажист Олена Нечипорук
Фото – фотограф Руслан Гаврилюк
Сукні – весільний салон-агенція «Марія VIP»
Зачіска – перукар Ірина Паламар
Інтер'єр — банкетний зал «М'ята»

Текст: Валерія Климчук, портал «Пара молода»


1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...