Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

середу, 4 січня 2012 р.

"Письмо благодарности"

Рівень майстра будь-якого ремесла на пряму залежить від його ШКОЛИ у глобальному розумінні. Самородків на світі надто мало щоб кожен самоучка, нехай навіть старанний, міг претендувати на звання професіонала. Необхідно пройти навчання, втягнути як губка всі знання, накопичені роками, набуті досвідом. Адже дорого коштуватиме навчання методом проб та помилок на власній шкурі, це може вартувати репутації тебе, як майстра і взагалі власної впевненості у своїх можливостях. Повинна існувати людина, твій особистий наставник, який розтлумачить, пояснить, на вушко розкаже професійні таємниці.
Не секрет, що в світі візажного мистецтва школа чи майстер у якого ти навчався може сказати більше ніж ти сам на співбесіді у працедавця.
Звісно, в сукупності рівень нашої майстерності залежить від багатьох факторів: школа, старання, бажання, відчуття прекрасного, розуміння законів колористики та принципів техніки тощо. Але наспавді саме особистість викладача стає плацдармом для насичення своєї голови інформацією а рук вмінням.
Цей пост я розпочала даними роздумами не спроста. Не згадати імені мого викладача я не можу. Бо надзвичайно вдячна Маргариті за те, як вона викладалась на заняттях, за величезне бажання подати максимум інформації, за сердечне переживання через перші спроби учнів.


 Довідка:
Маргарита Блінова - візажист-стиліст, гример на 5 каналі; гример на Максі-ТВ; співробітництво з 1 +1;

 
Телевізійні проекти: «Танцюю для тебе" (1 +1), «Супер зірка» (1 +1), «Кухня на шпильках» з Маргаритою Січкар (MAXI TV), «Йога» з Каріною Харчинська (MAXI TV), «Жіночі одкровення »з Ольгою Казберова (MAXI TV)," Сейшн "з Артуром БОС; Бодіарт для проекту« Україна сльозам не вірить »(Новий канал)," Східні таці "з Аллою Кушнір (MAXI TV)
Робота в рекламі, журналах, студійні фотозйомки, салонна робота, приватна практика.Співпраця з українськими фотографами і перукарями.
 
Робота на показах мод українського дизайнера Надії Ганжа, на показах «Юнона» 2008-2009 р; grand defile Piko Київ 2008р; Участь у Wella Trend Vision 2010 (подіумний макіяж для моделей Олени Сєдих), парад королев, конкурси краси та багато іншого.
 
В даний момент викладач мистецтва макіяжу в навчальному центрі FIJI Beauty Art для професіоналів і любителів. Проведення семінарів і майстер-класів.
 
Досягнення:Призові місця на Міжнародних Олімпійських змаганнях з декоративної косметики «Невські Береги» С.-Петербург, Росія (1 місце «фантазійний макіяж та боді-арт», 4 призове місце «подіумний макіяж», 3 місце «двоборство»).Переможець конкурсу «Бігуді» 1 місце

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...