Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

середу, 25 січня 2012 р.

Тиждень моди в Парижі

І так, на днях стартував всесвітньовідомий Тиждень високої моди в Парижі. Звісно, я не претендую на професійного модного оглядача, і ви не прочитаєте критичних коментарів до відеороликів, і, нажаль, я не була присутня на жодному з цих дивовижних дійств... Ах печаль...
Не відволікаючись від теми, пропоную разом переглянути відео та насолодитись цією сліпучою красою. Адже туалети, представлені на тижні ВИСОКОЇ моди виготовляються з найтоних шовкв, з найбагатшої тафти, з коштовного каміння, перлів...і усе з ручною вишивкою. Нагадаю, що орієнтовна ціна однієї сукні на таких заходах від 50тис.дол.

В понеділок пройшов показ Christian Dior Haute Couture Spring Summer 2012. Тож, пропоную подивитися на макіяж моделей. Головним візажистом і розробником ескізів стала Pat McGrath. Образ досить лаконічний "ingenue look" - свіжа, сяюча шкіра, очі - чорна підводка, густі вії, плюс ніжно-рожеві щоки і вологі губи природного кольору.

У вівторок пройшов показ Chanel Haute Couture Spring Summer 2012. Мені сподобалось оформлення залу - щось схоже на космічний корабель. Загальна стилістика колекції ідеально вписувалась в таке середовище

Щодо макіяжу, то Пітер Філіпс (візажист) притримувався актуальної тенденції синього смокі. Тай загальна гамма колекції майоріла усіма тонами та відтінками синього.


А які у вас враження від показів? І чи взагалі ви цікавитесь, переглядаєте відео з показів?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...