Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 30 березня 2012 р.

хто в тренді?

Як тільки весна дала натяк на тепло (хоча відразу зараза передумала), думки про весняні та зовсім літні наряди повністю заполонила мої думки. І ніби кольорові, квітчасті суконочки ваблять своєю ніжністю, і спіднички асиметричного крою кличуть, та й неонові сарафани так сексапільно виглядають на загорілій шкірі...ммм. А бюджет то, як завжди, обмежений. Всі красоти світу моди не скупити. Хоча, мені здається, є такі унікалки, котрі умудряються здійснити цю місію.
Така історія не про мене, адже ще потрібна ціла купа взуття і, звісно, мішок аксесуарів!
Тож, логічним вирішенням споконвічної дилеми стало зосередження на парі-тройці актуальних весняно-літніх трендів.
Намба 1. Спідниця плісе
Давно забуті плісе знову штурмують подіуми світових тижнів моди. Першочергово я ставила ціль - спідниця максі якогось яскравого, кричущого кольору. Але, як завжди, довелося піти на компроміс, який мені тепер ще більше подобається. Тадам, в мене є чудова плісіровка кольору свіжої мяти, довжиною до коліна, яка просто суперово комбінуватиметься з босоніжками на танкетці, різноманітними платками, шарфами, сорочками або об'ємними футболками, а ще цілою горсткою браслетів. Тепер я просто не можу дочекатись тепла, літа!!! Але... тут постає мій
Намба 2. Денім-денім править літом!
Найбільше моя спідничка-плісе бачиться з джинсовою сорочкою та важким поясом в заклепках (такий у мене вже є;). З цим важливим пунктом літнього must-have виникли неабиякі проблеми. Ну ніде я не бачила ТІЄЇ сорочки.
Свисніть хто-небудь коли побачите ЇЇ. Бо неймовірна кількість комбінацій з моїм одягом скоро розірве мій мозок, якщо не знайде виходу в реальності.
Поки що влаштувала відстрочку у вигляді чудового джинсового плаття-сорочки.

Що ви робите зі своєю любов'ю до моди? Якими образами намітили підкорювати світ? Чи взагалі звертаєте на такі речі свою увагу? Як обираєте гардероб?

вівторок, 27 березня 2012 р.

Пастельний макіяж

Весна покинула на невизначений період наше місто. А натхнення пастельною гаммою в макіяжі мене все не полишає. Чудове відео від, вже відомої вам Лізи з Лондона

пʼятницю, 23 березня 2012 р.

Домашні рецепти краси. Маски для обличчя та тіла

Останнім часом я зовсім зневірилась в силі цілющій косметологів... В основному я маю на увазі майстрів тернопільських, так як кривити душею на усіх під ряд не маю права.
Звідси появилась тяга і природна необхідність справлятись зі своєю красою самостійно. Для мене персонально, догляд за шкірою обличчя - це не лише процедури направлені на усунення конкретних проблем, але й велика частка "жертв" припадає на підтримку нормального стану, водного балансу шкіри.
У кожної дівчини свої особливості, степінь чутливості обличчя. Але у сьогоднішньому пості я постараюсь охопити рецепти, які пасуватимуть кожному типу шкіри.
Загальні рекомендації: найкращі години засвоєння будь-яких косметичних препаратів шкірою з 10 до 12 год ранку, 16-18год і 22-23год ввечері. В кого видні судинки на шкірі обличчя, не рекомендується використовувати рецепти з вмістом меду!
Зволоження шкіри залежить не лише від того якими кремами чи масками ви користуєтесь, а й від кількості води, випитої вами протягом дня. Не забувайте про мінімум 1,5 літра на день. Це природна потреба організму.

вівторок, 20 березня 2012 р.

Street style 2

Ще одна підбірка вуличних луків. Дивіться. черпайте натхнення, втілюйте перетворення і будьте ще кращими чим учора.


































Звісно, на першому фото - я не екстримал - і таку чудо-шапочку навряд чи б одягла, але загалом картинка дуже стильна і вишукана.
Цього сезону довгі спідниці, особливо плісе, наштампували мало не усі французькі дизайнери. Думаю, що варто звернути на це увагу. Я особисто задумуюсь вже над придбанням і для себе чогось "едакої" краси довжиною до підлоги.
А що вас зацікавила з весняно-літніх трендів? Чим надихаєтесь? Слідкуєте за розвитком моди, яка зараз стрибає зараз кілометровими стрибками?

понеділок, 12 березня 2012 р.

Street style

В зв'язку з затягуванням обіцяного посту про маски з натуральних продуктів (повірте я погрузла в процесі), заповнюю простір ще одною підбіркою фото вуличної моди. Але тепер для вас красуватимуться прекрасні дівчата, відчуттю стилю котрих варто повчитись, або ж хоча б надихнутись...
Спідниця пастельно-м'ятного кольору, байкерська шкірянка чи то косуха - чудова гра контрастів. Помітно, що слідкує молода особа за показами. А чоловічі туфлі на низькому ходу
взагалі моя улюблена тема.

неділю, 11 березня 2012 р.

четвер, 8 березня 2012 р.

по-жіночому святкове...

Кохані мої коліжанки і читачки блогу! Хоть пристрельте мене, однак і досі не розумію чому я повинна вітати дівчат з жіночим святом? Ця благородна участь адресується лише чоловічій половині людства. Тож, нехай Вас привітають кохані чоловіки, бойфренди та люблячі татусі. А кому видасться цього замало, ловіть щире привітання від одного з найкращих чоловіків України (тобто його брата;)

понеділок, 5 березня 2012 р.

2012 Wedding Hairstyle Trends

 Чим мені страшенно подобається американський та європейський підхід до образу нареченої, так це абсолютним устремлінням до простоти та природності. Звісно, це не означає, що молода дівчина піде під вінець вмившись лиш джерельною водою. Спершу стилісти мають добренько почаклувати, щоб усі змогли захоплюватись вашою природною красою.

пʼятницю, 2 березня 2012 р.

Чоловіча мода

Як же хочеться щоб і в Україні, і Тернополі зокрема, було побільше чокнутих стиляг (в позитивному значенні), які б  виділялись своїм особливим стилем. Не сліпо слідували модним тенденціям, а використовували їх лише для натхнення та ідей. Щоб було менше гламурних образів, а більше стильних, логічних луків.
Декотрих дивовижних дівчат я помітила навіть в моєму рідному місті... Хлопців, котрі б виділялись своїм виглядом катма. Хоча це нормально для нашого гендерно-зашкарублого суспільства.

Перли недорогої косметики

Я дотримуюсь правила: чим вищого ґатунку косметика і чим вона дорожча, відповідно, тим вона краща, принаймні безпечніша. Такому правилу я, зазвичай, не зраджую у відносинах з декоративкою. Однак, що стосується засобів по догляду за шкірою та волоссям, я уже відступала в сторону натуральних продуктів, а тепер звернула увагу і на досить дешеві засоби.
Ще мій викладач по візажу казала, що хороша косметика або дуже дорога, або зовсім дешева. Все таки купувати Рубі Роуз для свого проф кейса мені якось не comme il faut. Але, не раз читаючи в beauty-блогаг, про чудові копійочні засоби для шкіри чи волосся мимоволі замислюєшся про їх придбання.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...