Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

понеділок, 5 березня 2012 р.

2012 Wedding Hairstyle Trends

 Чим мені страшенно подобається американський та європейський підхід до образу нареченої, так це абсолютним устремлінням до простоти та природності. Звісно, це не означає, що молода дівчина піде під вінець вмившись лиш джерельною водою. Спершу стилісти мають добренько почаклувати, щоб усі змогли захоплюватись вашою природною красою.

Сьогодні мова піде про зачіску нареченої.
Зачіска є надзвичайно важливим моментом у весільному образі. Важливо не стільки слідувати модним тенденція та копіювати вподобану картинку, а підібрати те, що ідеально та гармонійно виглядатиме саме на вас. Зачіска не повинна виділятись на фоні сукні. Це страшенний mauvais ton, якщо ваша бабетта буде просто кричати "погляньте усі на мене". Отже,
1. Простота - це звабливо, ніжно, романтично. Сьогодні весільні стилісти пропонують звернути увагу на прості зачіски, злегка розпатлані. Памятаєте про "красивую небрежность"? Варто повернутись до цього поняття. Абсолютним переможцем в образі нареченої стало розпущене волосся з легкими натуральними хвилями (не спіральні кучері!) + аксесуар у вигляді квітів (до речі не живих, а як раз шовкових, тканинних, ручної роботи).
2. Кінський хвіст. Так саме до такої простої зачіски (навіть зачіскою важко назвати) варто пригледітись. Легкі хвилі, спадаючі на плече, зачесане на бік волосся.

 3. Романтична весільна зачіска. Об'ємні розхристані гульки, високі, вигладжені, глянцеві пучки, романтичні вузли та ледь зібрані локони - абсолютний та довершений образ. Обирати потрібно не лише враховуючи форму обличчя, а й форму декольте сукні.
4. Аксесуари. Саме шовкові квіти, броші з перлами та навіть пір'я стали фаворитами стилістів. Мені також надзвичайно до вподоби такого роду прикраси з претензією на вінтаж. Вони додають образу романтизму. В таких важливих деталях ховається секрет успішного, довершеного образу нареченої.
Я дуже хотіла вкласти це фото в перший варіант цього посту, але ніяк не могла згадати де я його бачила. Тож, доповнення до весільного образу ловіть таку красу
Це до параграфу про хвостики. Надзвичайно проста і вишукана зачіска. Зверніть увагу на макіяж, класичні Smoky Eyes, яких дуже бояться наречені. Як усе вишукано та лаконічно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...