Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

неділю, 23 вересня 2012 р.

Ombre or not ombre?

Світові стилісти в пошуках нової ідеї для тенденції у hair style мусять постійно щось вигадувати. А що можуть вони нам запропонувати, якщо найкращою зачіскою є пишна, густа та сяюча здоров'ям шевелюра. Але ж потрібно щось пропонувати любителькам експериментів. Тож, новий напрям - фарбування волосся в омбре! Сам термін оmbre (омбр) перекладається з французької як "тіньовий" чи "з градацією у кольорі". 

Техніка фарбування являє собою перехід від темних природних відтінків коренів до постпово висвітлених, наче вигорівших кінчиків (чи то просто блонд так відростили=))))). Виконується у французькій техніці "балаяж" - висвітлення без фольги для досягнення плавного переходу, градації кольору. Стилісти стверджують, що дане фарбування підходить практично усім клієнтам. Дана техніка для тих, хто не бажає проводити багато часу в салонах краси, а виглядати хоче на всі 100% і бути "в тренді".



















Ombre однозначно сьогодні ультрамодний напрям ще й в одязі - все літо нам пропонували й одяг з плавними переходами кольорів, ніби розмита акварель.
Узагалі-то, такі, ходожньо-обгрунтовані тренди мені до вподоби.  Але, тепер стало модно ще будь-яких новий напрям, особливо у кольорі, підкріплювати красивої термінологією з колористики та малювання. Наприклад, модний цієї осені та зими колір бордо - обізвали бургунді та вірідіан. Ну звісно, не потрібно мене закидати тапками, я розумію що між цими словами різниця розміром в пів палітри тонів. Але все рівно - це БОРДО, Гоги.)))














Насправді кольори дуже благородні, глибокі і прекрасні. Одні з моїх улюблених.
Але не будемо відволікатись від теми оmbre. Тож, чи варто обрати даний тренд для надання своєму волоссю нового вигляду?


Як вам таке екстримальне фарбування? Сміливо?

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...