Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

неділю, 23 вересня 2012 р.

Тема брів не розкрита!

Головним обрамленням та скульптурною направляючою жіночого обличчя є брови. Серед професійних візажистів утворилося два табори: прихильники нового тренду широкобрових невищипаних красунь та традиційний погляд на оформлення брів відповідно до форми обличчя.
Тож, хто все таки правий? Ті майстри, котрі підтримують західноєвропейську течію до природності та натуральності наголошують, що мати доглянуті, спеціально вищипані брови виглядають фальшиво, це ознака надмірної гламурності, та спроба деформувати природну жіночу красу. Однак їх опоненти говорять про швидкоплинність сучасних тенденцій та необхідність оформляти красу жіночого обличчя, коли в цьому є необхідність.
Щодо мене, то теоретично я на стороні прихильників оформлених брів, але на практиці необхідно відчувати у всьому міру...
Розберемо наочно

Натуральні брови:
 

Такі брови звісно виглядають шикарно особливо на молодих, привабливих обличчях що Лілі Колінз, що Ізабель Лукас, і улюбленої моделі Burberry Карі Делевін. Однак їх природа наділила дійсно красивими, густими, природно правильними бровами. Але ж не всі стають іконами моди і тим паче моделями, а виглядати привабливо та доглянуто - головне завдання будь-якої жінки. Тому коли форма від природи не така шикарна, варто піти до майстра, який надасть гармонійної форми.
 
І не врто захоплюватись та перетворювати свої обличчя на наслідок експериментів Крюгера...

  
Мої улюблені варіації на тему just too much. Перебір Волочкової з татуажем, неочікуваний капєц з бровами Джолі (ааааааааааааааааа) і "удивленно-приподнятые" яйцеподібні брови такої красивої Будіної. Звісно ТАК оформленні брови - це явний перебор і абсолютно не відповідають моєму уявленню про красу та природну "рамку" обличчя. Зазвичай до татуажу вдаються власниці надто світлих та рідких брів або жертви невдалого та раннього вищипування. Діло в тому, що волосок, при наданні форми бровам, потрібно ніби виймати зі шкіри, швидко, але не надто різко, щоб не обірвати. В іншому випадку можна пошкодити цибулину і ми отримуємо поширену проблему "а в мене там не ростуть волоски" чи "я не можу відпустити брови", або найгірше "вони взагалі більше не ростуть". Це все дуже плачевно і наслідок самостійного ОФОРМЛЕННЯ брів. Зазвичай то були тортури та знущання над волосками.
Але можна все таки спробувати відживити цибулинки спеціальними сироватками, або більш традиційними методами - маслами кокоса, какао чи касторовим.
Татуаж, звісно діло практичне - один раз зробив і не морочиш собі голову. Але, як на мій погляд, занадто багато мінусів, котрі перекреслюють цю саму зручність.

А як ви доглядаєте за своїми бровками? В когось є досвід перманентного татуювання? Плануєте відростити густі природні брови?

3 коментарі:

  1. Цієї теми реально бракувало!))))

    ВідповістиВидалити
  2. там де Джолі взагалі хочеться сказати: вот е фак!!!!))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. та на голову лізуть ще дурніші вирази)))) але сказала, як можна культурніше

      Видалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...