Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

четвер, 9 лютого 2012 р.

Косметичний бренд Ellis Faas - Make Up Not War


Я надзвичайно захоплююсь концепцією даного бренду, політикою Еліс в розробці кольорів препаратів, і, звісно, проект "косметички" теж приємно вразив.

 Еліс Фаас, за версією Vogue Paris одна з найвпливовіших візажистів нашого часу.
Ідея, яку взяли за основу у виробництві іменної лінії косметики, стало використання палітри кольорів, які безпосередньо присутні на нашому тілі. Такий підхід став запорукою успіху, адже навіть червона помада гарантовано виглядатиме органічно на шкірі жінки.
Я щиро захоплююсь безстрашним індивідуалізмом Еліс. Вона не піддається нерозсудливій, направленій виключно на комерцію, моді сезонних колекцій, чому сліпо слідують усі бренди, які також розробляють косметичні лінії. Ми що-сезонно можемо споглядати численні свотчі про "нову сезонну колекцію лаків" від Dior чи весняну колекцію Chanel. Дані випуски направлені лише на популяризацію бренду і не підкріпленні жодною логікою, а тим паче не надають компанії індивідуальності.
Однак, Еліс справжній професіонал, і працюючи над своєю лінією, обирала лише найкращий червоний, лише найчарівніший рожевий та найорганічніші інші кольори для продукції, опираючись на свій багаторічний досвід.
І так, однією з виграшних, на мій погляд, особливостей косметики від Еліс є оригінальна розробка "упаковки". Над розробкою контейнерів для помад, туші, тіней, консилерів, тональних кремів і т.д працювала сама Еліс, не без допомоги професійних дизайнерів, звісно. Однак, така мілітаристська ідея належить саме їй.
Тож, усі засоби знаходяться в своєрідних ручках-патронах у рідкій консистенції. Саме цей факт є наступною особливістю косметики Фаас.
Вона відійшла від звичних нам сухих, спресованих тіней, румян та іншого. Абсолютно усі препарати у рідкому чи кремовому стані. Такої політики дотримується Еліс, через своє переконання, що саме рідка текстура краще "сидить" на обличчі, на відмінну від сухої, яка не зливаються зі шкірою.
Дана лінія направлена виключно на  звичайних дівчат, які оберуть продукцію Фаас для власного користування, а не для візажистів. Дійсно, для професіоналів така упаковка буде не зручною, адже стає важко орієнтуватись, що саме в тому чи іншому патроні і ще + вага (патрони металеві). А для звичайного покупця можливість сформувати свою "косметичку", склавши патрони у спеціальний контейнер, дають змогу уніфікувати свої косметичні засоби, та уникнути пошкодження, до прикладу, тіней.
До того ж, така комплектація спрощує нанесення повсякденного макіяжу через відсутність і непотрібність використання візажних пензлів. Всі текстури легко наносяться руками. Пальчиком можна вільно зробити повсякденний макіяж очей.
Звісно, важкі а багатошарові макіяжі не виконаєш без використання пензлів, однак це привілей візажистів в їх роботі, а не в домашньому використанні.
І дісно я сама досить часто наношу макіяж собі, використовуючи лише власні руки;)
Це дає змогу зробити візаж дуже м'яким і природнім.
Косметика виготовлялась на заводі L'Oreal. Еліс обрала даного виробника через багаторічну співпрацю з концерном.
І не лякайтесь, не засмучуйтесь, прочитавши назву заводу-виробника... Ви здивуєтесь скільки косметичних ліній виготовляються саме там! (це тема ще одного посту).
Якість косметики Ellis Faas оцінили схвальними відгуками мільйони споживачів та ще півсотні візажистів зі світовими іменами.
Нажаль, дана продукція не представлена в Тернополі, важко сказати про її наявність в Брокардах Києва. Що ж тут казати, коли в Москві дівчата змогли придбати ці патрони лише з осені 2011 року, не дивлячись на дворічне існування на світовому ринку.
Тож, подорожуючи Європою, не забудьте звернути увагу на дану продукцію, протестувати ретельно на собі і, звісно, залишити відгуки. А, можливо, хтось з вас уже знайомий з маркою?

І на останок, прикріплю відео від чарівної Лізи з Великобританії
.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...