Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

вівторок, 21 лютого 2012 р.

Демакіяж

При роботі в режимі нон-стоп на фотозйомках чи навіть на весіллі (повірте, такий вид праці також дуже екстремальний) важливим та базовим моментом стає, як не дивно, вибір засобу для зняття макіяжу. Після роботи перукаря шкіра клієнтів, зазвичай, вкрита корочкою засохшого лаку, гелю і т.п. А на фотосесіях необхідно по декілька разів знімати макіяж та наносити новий, витрачаючи при цьому мінімум часу на підготовку шкіри.

Вибираючи продукт для демакіяжу, я керувалась саме вищезгаданими особливостями роботи. Та благо, що існують задокументовані рекомендації світових майстрів візажистів!
Спершу, звісно, прийшлось на власній шкірі переконатись, що кремові лосьйони не справляються зі своєю задачею, а  засоби на масляній основі хоч і знімають добре макіяж, але вони потребують ще повторного очищення шкіри після себе перед безпосереднім нанесенням тону.
В результаті я не пошкодувала витрачених коштів на чудо косметології - міцелярну воду.
І так, трошки нудних подробиць...
Зовсім недавно в Європі були винайдені очищаючі засоби нового покоління, які абсолютно безпечні для шкіри. У них немає не тільки лугу, але і ПАР, це так звані водні розчини складних ефірів жирних кислот. Вони являють собою дисперсійний міцелловий розчин, тобто воду зі зваженими мицеллами жирних кислот, які, потрапляючи на шкіру, емульгують бруд і жир, абсолютно не ушкоджуючи епідерміс. Виглядає такий розчин як звичайна вода, яка не має ні кольору ні запаху. Однак ватка, змочена ним, легко стирає з руки слід від стійкого фломастера. Спочатку такий спосіб очищення був винайдений для людей, які страждають важкими шкірними захворюваннями, такими як псоріаз, ксероз, іхтіоз, атопічний дерматит і т.д. Однак дуже швидко переваги міцеллових розчинів оцінили батьки грудних дітей та володарі чутливої ​​шкіри. Втім, використовувати їх може будь-яка людина, що піклується про здоров'я шкіри.
 На сьогоднішній день мицелярні водички є в лініях по догляду за шкірою багатьох марок. Починаючи від масс-маркету на прикладі Bourjoi та закінчуючи люксовими компаніями по тиму Clarins чи Dior.
Для себе я обрала фірму BIODERMA.
Дійсно, чудовий препарат, який став незамінним "маст-хевом" як в моєму робочому кейсі так і на особистому нічному столику.
М'який, ніжний, тонізуючий. Ним я можу по декілька раз очищувати шкіру моделі чи клієнта, не хвилюючись за стан її шкіри на повіках, навколо очей та губ. Більше того, протирання обличчя клієнта в салонній роботі стало обов'язковим етапом для бережного очищення від засобів фіксації волосся, які попали на шкіру.
Досвід майстрів-візажистів вже не вперше допоміг мені з вибором того чи іншого засобу. Тож, надіюсь і мої відгуки допоможуть Вам;)
А ви користувались подібним продуктом?


Традиційно додаю два відео Лізи для приємного перегляду:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...