Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

середу, 20 листопада 2013 р.

ТОП-7 зіркових наречених 2013 року

Весілля чи заручини зірок шоу-бізнесу привертають чимало до себе уваги папарацці чи звичайних фанатів. Сьогодні пропоную вам взяти для себе лише корисне – чудові ідеї щодо образу наречених. Позаяк для відомих кіноакторів, співаків чи членів королівських сімей стараються лише найкращі кутюр’є та стилісти.

7 місце
Відома актриса Кіра Найтлі і Джеймс Райтон, музикант групи The Klaxons, повінчалися 4 травня на півдні Франції, у церкві неподалік від Марселя. Заповітне «Так!» молодята виголосили в присутності всього лише 11 гостей. Актриса вибрала для себе коротке плаття з повітряного тюлю і витончений білий жакет від Chanel. Замість традиційної фати зачіску Найтлі прикрашав мініатюрний вінок, а доповнили легковажний образ юної нареченої білосніжні балетки. Просто, зі смаком і ... зручністю!

6 місце
Рок-зірка Авріл Лавін та Чад Крюгер, вокаліст групи Nickelback 1 липня повінчалися на півдні Франції, поблизу Канн. Після урочистої частини наречена змінила традиційний білий наряд на шикарне чорне плаття від філіппінського дизайнера Моніки Лульер – Авріл не зраджує стилю відчайдушної рокерші.

5 місце
Шведська принцеса Мадлен повінчалася з американським банкіром Крістофером О'Нілом 8 червня в кафедральному соборі Стокгольма. Образ нареченої був королівським – діадема з розсипом дорогоцінного каміння, триметровий шлейф, мереживо.

4 місце
Весілля Костянтина Крюкова та Аліни Алексєєвої відбулося в ресторані «Коста Дива» на Тверському бульварі. Наречений був одягнений у святковий смокінг з метеликом, а його наречена – у елегантну весільну сукню кольору слонової кістки, надзвичайно ніжну та цнотливу. Одяг молодят був витриманий в єдиному стилі ретро.
3 місце
Популярна 41-річна ведуча Лера Кудрявцева вийшла заміж. Її чоловіком став відомий хокеїст 25-річний Ігор Макаров. Весілля пройшло за всіма традиціями, з двома білими сукнями і неймовірно пишним бенкетом. Власне, мені до душі найбільше образ нареченої із розпису у міському РАЦСі із сукнею з тонкими рукавами та шикарною зачіскою.

2 місце
Популярний баскетболіст Майкл Джордан і модель Іветт Прієто планували одружитися ще в 2011 році. Воістину розкішне весілля з королівським розмахом. Надзвичайно розкішна сукня була доповнена лаконічною зачіскою.

1 місце
Найстильнішою нареченою цього року була Кеті Топурія з А-студіо. 5 балів за смак та витриманість. І якщо на реєстрації в РАЦСі епатажна Топурія з'явилася в скромному білому платті і модних кедах, то на пишному торжестві співачка красувалася у запаморочливому дизайнерському вбранні від Stephane Rolland з драпіруванням на талії, розшитому великими блискучими каменями. За макіяж відповідала зірковий візажист Романова Ольга.

Візажист-стиліст Олена Нечипорук спеціально для Пари Молодої

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...