Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

понеділок, 16 грудня 2013 р.

Ключ до ідельного новорічного образу 2014 + бонус: відео-урок


Щороку за кілька тижнів до найфеєричнішого всепланетного свята перед жінками постає дилема, ба навіть не одна – що одягти, як нафарбуватись і що зробити із волоссям? Як відповідь пропонуємо вам картинку-натхнення ідеального новорічного образу від творчої команди Олени Нечипорук.
Цьогоріч ми намагались працювати над новим форматом, більш доступним та корисним. Тому від прекрасної творчої команди вам пропонуються чарівні світлини для натхнення та відео-урок, як усе це творилось. Я сподіваюсь, що мої поради з макіяжу будуть зрозумілими та допоможуть самотужки виконати святковий візаж. Цим відео я прагнула допомогти усім дівчатам, які не мають можливості, часу чи бажання записуватись до професіоналів і будуть збиратись на новорічну вечірку самостійно. Тому бажаю вам поринути у вир експериментів. Не бійтесь пробувати та бути сміливою. Яскрава помада – чому ні? Більш ніж доречно ризикнути саме у таку казкову ніч. Для образу я обрала просту синю сукню, яка вигідно підкреслює фігуру, масивну та лаконічну прикрасу на шию, а також зробила укладку, яка додає об’єму, текстури і блиску. Адже 2014 – рік синьої конячки! А вона любить простоту, природність у поєднанні зі сміливістю. Макіяж надзвичайно простий та ефектний. Я сподіваюcь, що ви з легкістю його повторите.
Даний відео-урок для нас був експериментом, своєрідні перші проби. І якщо вам буде до вподоби, то практика продовжиться. Лиш дайте знати у коментарях.
Дозвольте собі часточку блиску, світіться та вражайте усіх ефектним виглядом. Адже саме захоплені погляди оточуючих дозволяють почувати себе королевою!

Для вас трудились:
Візажист/перукар/ідейник – Олена Нечипорук
Фотограф – чарівна Вікторія Найчук
Відеограф – дивовижний Тарас Лозович
Модель – найкраща красунька Ксюша Михайлюк





































понеділок, 9 грудня 2013 р.

На які подарунки чекають жінки? Путівник для чоловіків

Перед новорічними святами у багатьох чоловіків голова болить, що ж покласти примхливій дружині чи коханій дівчині під ялиночку. Ця стаття – ваше спасіння!=) Принаймні, часткове.  Як візажист, я спробую скласти список найбажаніших beauty  подарунків, тобто все, що дотичне до косметики, опираючись на власний досвід, підслухані секретики подруг та клієнток. Готуйте гаманці, чоловіки!
1     Почнемо з простенького. Усі дівчата обожнюють ароматні «штучки» по догляду за тілом. Тому косметична індустрія подарувала нам три чудові компанії, котрі потішать дівчат яскравими упаковками, чарівними, смачними ароматами та прекрасною якістю. The Body Shop славиться своїми баттерами для тіла та скрабами – ідеальний дует для подарункового набору а для полегшення у виборі магизини пакують усе в милі святкові коробочки та випускають лімітовані новорічні аромати. У Lush можна придбати все для приймання гарячої ванни: пінки, гелі для душу та ароматні солі. А ще у цьому магазинчику продається скраб та бальзам для догляду за губками. Хлопцям не зрозуміти суті, але ці продукти стали бестселерами цьогоріч. Та третя альтернатива Loccitane. Їх креми для рук, бальзами для губ, концетрат молока для догляду за тлом, масло для душу... нескінченний список відмінних продуктів. Не промахнетесь.




З декоративною косметикою, звісно, буде складніше. Але, якщо точно переписати назви зі статті, то консультанти у магазинах радо Вам допоможуть.
2.   
  Придбавши магічний рожевий Beauty Blender, спонж у вигляді яйця, ви не тільки порадуєте кохану, але й неодмінно здивуєте її своїми глибокими пізнаннями нетрів косметичного ринку. Це абсолютний must-have. Щирий поцілунок вдячності вам гарантований.
3.     Якщо Ви шукаєте щось надзвичайно вишукане та ексклюзивне, раджу подарувати своїй судженій комплект декоративної  косметики від Tom Ford. Так, Ford випускає декоративку і надзвичайно успішно. Такий презент з розряду супер-люкс. Палітра з 4-х відтінків тіней та помада для дуету – достойні королеви. Обираючи колір помади, слід звернути увагу на трендові темно-сливові відтінки або ж обрати більш нейтральний nude.

4.     Напередодні різдвяних та новорічних свят косметична компанія Urban Decay
випустила сиквел на свою знамениту палітру тіней Naked 3. Супер модний подарунок для молодої дівчини. Naked 2  також підійте;)
5.     Для фанаток манікюру чудовим подарунком стане набір від CIATÉ Caviar Manicure Luxe. Такий сюрприз підійте для екстравагантних персон.
З традиційним варіантом – парфумами – я б на вашому місці на надто експерементувала без попередньої розвідки. Адже вгадати з ароматом трохи складніше. Лише у випадку 100% впевненості, тщо потрібно придбати, Ви можете потішити свою кохану новим флакончиком.
Наразі, це усі мої поради. Звісно, ви не повинні багти в магазин та вимагати у продавців щось із даного списку. Це своєрідний макет, аби зорієнтувати на якість та практичність, не забувши про красу. Успіхів Вам, чоловіки, у такій непростій справі! У коментарях зможу відповісти та направити тих у кого виникли проблеми з покупками.


P.S. але діаманти ніхто не відміняв...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...