Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

четвер, 28 листопада 2013 р.

маст-хеви у кожного свої... давайте ділитись

Сьогоднішня стаття присвячена абсолютним маст-хевам із мого робочого кейса, котрі плавно переїхали в особисту косметичку та вірно відпрацьовують свою славу серед світових блогерів та візажистів. До вибору косметики для роботи та для себе я підходжу надзвичайно ретельно, мої покупки більш ніж обдумані. Спершу зявляється ідея та цікавість до нового продукту, потім наступає тривалий період контент-аналізу інтернет публікацій сприводу новинки, лише згодом пошук достойного інтернет-магазину. Звісно, не кожен здатен на такий подвиг заради косметичного засобу, але це частина моєї роботи, адже найбільше щастя, коли клієнтка витрушує з мене всі явки та паролі, бо мріє про помаду «котрою я її фарбувала».
Тож, я із задоволенням поділюсь списком моїх косметичних фафоритів, котрі оправдали свою ціну, славу та визнання.


Почну із очищення. Мякий, гіпоалергенний засіб для демакіяжу важливий для мене особливо в умовах фотозйомок кількох образів, на показах чи конкурсах краси. Зміна макіяжу раз за разом може бути проблемною, якщо у моделі почервоніє обличчя від дешевого молочка чи рідини для знятта макіяжу. Том моєю абсолютною улюбленицею стала міцелярна водичка від Bioderma Crealine H2O.




Просуваємось далі по етапах макіяжу. Звісно, в моєму робочому чемодані багато тональних засобів, але на щодень для себе я віддаю перевагу БіБі кремам. Спробувавши декілька брендів, визнаю тепер лише «корейців». Я уже згадувала про цей різновид тональних у окремій статті. Згадаю лиш, що саме корейські косметичні фірми перші розробили це ноу-хау і залишаються найкращими на даному сегменті ринку. Мій улюбленець Missa Perfect Cover BB Cream у відтінку 23. Таке покриття пожна фіксувати пудрою щоб отримати матовий фініж, або ж обійтись лише БіБі кремом задля ефекту свіжої, живої, сіяючої шкіри.

Ідеальні, доглянуті брови – запорука ідеального вигляду. Для їх впорядкування у мене багато засобів, але найкращими та найуніверсальнішими стали фарба австрійського виробництва від RefectoCil. У цієї фірми найприродніша кольорова гамма та чудова якість. Універсальний олівець, котрим я можу нафарбувати як блондинку так і шатенку, професійної марки Cinecitta makeup номер 200. Він надзвичайно природньо коректує форму брів. Та завершальний етап – гель. Цю позицію не обовязкого купувати усім, усе залежить від вподобань. Я люблю коли брови зафіксовані гелем, він дає волоскам гарний, так званий «соболиний» блиск. Улюблена марка Anastasia Beverly Hills.













Цьогоріч трендом у макіяжі стали яскраві та насичені губи. Але каменем спотикання для мене завжди був догляд, бальзам для губ. І нарешті , більше року назад із полиць американських супермаркетів до мене долетів мій спаситель Carmex. Чарівний жовтий тюбик вирішив усі проблеми покусаних, сухих губ. Адже нанести червону помаду на неідеальні губи – це злочин. Тож, застосувавши Carmex  перед макіяжем, доки черга дійде до губ, він свою справу виконає на 5+.

Виділити одну помаду чи блиск для мене нереально. Адже я фарбую губи в залежності від настрою, нагоди, погоди... одним словом – діло дуже тонке та інтуїтивне;) Але зрадістю розкажу про Пятірку своїх улюбленець: блиски від Victorias Secret практично усіх відтінків, ніжно люблю їх за стійкість, солодкий смак та аромат, абсолютно дівчачий, «мімішний» продукт;  стійкі помади італійської фірми Kiko double touch 10 hour lipstick  у відтінках 102 та 113, насичені красиві кольори та надзвичайно довгограючі; рідкі помади від професійної марки Atelier Paris у ніжному рожево-кораловому кольорі rose naturel (LRN); блиск від Loreal  Infallible 6HR насиченого малинового кольору під №140; та наостанок, новинка та абсолютний маст-хев серед візажистів Lip Tar від OCC, це такий рідкий пігмент для губ, дуже економічний та стійкий. Вказати один конкретний відтінок не можу, так як особисто я завжди змішую мінімум два. Але у статтях бюті-блогерів є багато свотчів з відтінками, які допоможуть у виборі.






To be continued...

середу, 20 листопада 2013 р.

ТОП-7 зіркових наречених 2013 року

Весілля чи заручини зірок шоу-бізнесу привертають чимало до себе уваги папарацці чи звичайних фанатів. Сьогодні пропоную вам взяти для себе лише корисне – чудові ідеї щодо образу наречених. Позаяк для відомих кіноакторів, співаків чи членів королівських сімей стараються лише найкращі кутюр’є та стилісти.

7 місце
Відома актриса Кіра Найтлі і Джеймс Райтон, музикант групи The Klaxons, повінчалися 4 травня на півдні Франції, у церкві неподалік від Марселя. Заповітне «Так!» молодята виголосили в присутності всього лише 11 гостей. Актриса вибрала для себе коротке плаття з повітряного тюлю і витончений білий жакет від Chanel. Замість традиційної фати зачіску Найтлі прикрашав мініатюрний вінок, а доповнили легковажний образ юної нареченої білосніжні балетки. Просто, зі смаком і ... зручністю!

6 місце
Рок-зірка Авріл Лавін та Чад Крюгер, вокаліст групи Nickelback 1 липня повінчалися на півдні Франції, поблизу Канн. Після урочистої частини наречена змінила традиційний білий наряд на шикарне чорне плаття від філіппінського дизайнера Моніки Лульер – Авріл не зраджує стилю відчайдушної рокерші.

5 місце
Шведська принцеса Мадлен повінчалася з американським банкіром Крістофером О'Нілом 8 червня в кафедральному соборі Стокгольма. Образ нареченої був королівським – діадема з розсипом дорогоцінного каміння, триметровий шлейф, мереживо.

4 місце
Весілля Костянтина Крюкова та Аліни Алексєєвої відбулося в ресторані «Коста Дива» на Тверському бульварі. Наречений був одягнений у святковий смокінг з метеликом, а його наречена – у елегантну весільну сукню кольору слонової кістки, надзвичайно ніжну та цнотливу. Одяг молодят був витриманий в єдиному стилі ретро.
3 місце
Популярна 41-річна ведуча Лера Кудрявцева вийшла заміж. Її чоловіком став відомий хокеїст 25-річний Ігор Макаров. Весілля пройшло за всіма традиціями, з двома білими сукнями і неймовірно пишним бенкетом. Власне, мені до душі найбільше образ нареченої із розпису у міському РАЦСі із сукнею з тонкими рукавами та шикарною зачіскою.

2 місце
Популярний баскетболіст Майкл Джордан і модель Іветт Прієто планували одружитися ще в 2011 році. Воістину розкішне весілля з королівським розмахом. Надзвичайно розкішна сукня була доповнена лаконічною зачіскою.

1 місце
Найстильнішою нареченою цього року була Кеті Топурія з А-студіо. 5 балів за смак та витриманість. І якщо на реєстрації в РАЦСі епатажна Топурія з'явилася в скромному білому платті і модних кедах, то на пишному торжестві співачка красувалася у запаморочливому дизайнерському вбранні від Stephane Rolland з драпіруванням на талії, розшитому великими блискучими каменями. За макіяж відповідала зірковий візажист Романова Ольга.

Візажист-стиліст Олена Нечипорук спеціально для Пари Молодої

Осіння наречена

Особисто я обожнюю осінніх наречених, адже навдивовижу гармонійно у цю пору виглядають смачні винні губи, вишукані зачіски з дорогоцінними прикрасами та мої улюблені сукні з довгим рукавом. Саме зараз у прохолодні, але ще сонячні дні вишуканість не виглядатиме надмірною та зайвою, чого можна боятись у літню спеку. Люблю зрілі та продумані, чуттєві, акцентовані образи наречених. То на що варто звернути увагу?

Букет – химерна форма та осінні барви

 Осіння наречена. Букет – химерна форма та осінні барви
 Осіння наречена. Букет – химерна форма та осінні барви
 Осіння наречена. Букет – химерна форма та осінні барви
 Осіння наречена. Букет – химерна форма та осінні барви
 Осіння наречена. Букет – химерна форма та осінні барви
Зробити акцент у кольорі саме букетом та бутоньєркою восени надзвичайно легко, ніби сама природа просить про це. Використайте пожовклі листочки, сухоцвіт чи їхнє поєднання. Варіантів вдосталь для фантазії вашого флориста.

Пальто чи накидка?

 Осіння наречена. Пальто чи накидка?
 Осіння наречена. Пальто чи накидка?
Вже традиційна хутряна чи страусинова біла накидка, звісно, залишається актуальною. Але яка ж оригінальна ідея одягнути піджак чи вінтажне хутряне болеро. А найбільше мені до душі наречена у пальто – надзвичайно елегантно. Для оригінальної фотосесії придивіться також до ідеї з муфтою... у пізню осінь з вишуканою сукнею з довгим рукавом.

Не лише білий!

 Осіння наречена. Не лише білий!
 Осіння наречена. Не лише білий!
Відважним нареченим, котрі планують весілля восени, варто звернути увагу на сукні оригінальних кольорів. Не лише білий варіант допускається. Всіма улюблена Віра Вонг випускає цілі колекції кольорових весільних суконь. Чорний чи шоколадний бант, темні довгі рукавички виглядатимуть доречно на фоні пожовклого листя.

Макіяж – нічого не боятись!

 Осіння наречена. Макіяж – нічого не боятись!
У весільному макіяжі мені ближче європейська стилістика, тобто тяжіння до природного, натурального макіяжу, який покликаний лише підкреслити вроду нареченої. Але саме восени так хочеться довершити картинку бархатистими текстурами та глибокими кольорами. Винні губи – безперечний тренд сезону – варто взяти на озброєння.
Багатство барв

 Осіння наречена. Багатство барв
 Осіння наречена. Багатство барв
 Осіння наречена. Багатство барв
 Осіння наречена. Багатство барв
Не варто прив’язуватись лише до традиційних осінніх кольорів. Нехай відтінки будуть тоншими та багатшими. Чудові ідеї з фіолетовим, кольором аметисту. І завжди у меншості сірий... зігравши на сотні його відтінків, можна отримати чудову картинку. Фантазуйте! І нехай вас надихає природа.

Візажист-стиліст Олена Нечипорук спеціально для Пари молодої
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...