Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

неділю, 7 квітня 2013 р.

Колекція весільних образів Spring of Soul 2013 (частина 1)

 Творчій душі завжди мало місця в щоденній, звичній праці. Для вивільнення крил емоцій та натхнення, шалених ідей та професійного багажу – необхідний розмах. Команда людей, чиї старання направленні зробити ідеальним ваш найважливіший день життя, презентує свою Нову колекцію весільних образів Spring of Soul 2013.

Важливе завдання щорічної колекції весільних образів – це показати майбутнім нареченим, що варто експериментувати, необхідно планувати весілля задля себе, аби свято відображало ваше єство, вподобання та стиль життя! Ідеї творчої команди – то лише зразки, наскільки далеко може зайти фантазія професіоналів. Головне, щоб у клієнтів було бажання, а майстри з величезним задоволенням поринуть з вами в цю авантюру та допоможуть зі створенням образу!

Досконалий макіяж, зачіска, кадр, зловлений момент... З надією, що це вас надихне. Бо саме досвід роботи з клієнтами, накопичені емоції від спілкування з нареченими дають сили творити щоразу щось нове.


1. Екстравагантна класика. Модель Наталя Гаврилюк
Корсет оздоблений у чорне мереживо, оригінальний обруч замість традиційної фати. Поєднання традиційності та іспанської жагучості. Та жодних обмежень у макіяжі – темна помада лише додала перчинки та стилю.
 



 2. Муза. Модель Ірина Музика
Така ніжна, невинна та надихаюча. Нічого зайвого. Свіжі кольори у макіяжі та подуви морського бризу у волоссі. Споглядати таку чарівність – писати сонети про вічне кохання.







 3. Принцеса Жасмин. Модель Наталя Шуст
З ескізу головного убору і народився даний образ. Любителькам східних казок варто зважитись на такий весільний комплект. Модний у цьому сезоні силует сукні, оригінальний аксесуар замість традиційної фати та глибокий погляд можуть розкрити вашу таємничу жіночу душу.

P.S. Від усієї команди висловлюємо особливу подяку готельно-ресторанному комплексу Сапсан та його керівнику Андрію Ярославовичу особисто за чудовий інтер’єр, краєвид з вікон, який надихав...

З любов’ю до ваших емоцій, команда творчих людей:
Ідейник стиліст-візажист – Олена Нечипорук
Фотограф – Руслан Гаврилюк
Фея суконь – салон-ательє Марія VIP
Майстер-перукар – Ольга Хоменко
Декоратор – агенція Бізе
Локація весілля мрії –
готельно-ресторанний комплекс Сапсан

понеділок, 1 квітня 2013 р.

Макіяж брів

У минулій статті ми з вами розібрались з питанням корекції брів та їх формою. З огляду на те, що я скептично налаштований до татуажу майстер, вважаю за доцільне розкрити тему правильного макіяжу брів.

Коли «помилки молодості» травмували волосяні фолікули і природнім методом вже не можливо зробити наші брівки правильної форми, на допомогу прийде старий добрий друг – олівець для брів, або ж спеціальні тіні. На сьогоднішній день ринок декоративної косметики пропонує нам широку лінійку варіантів чим підфарбувати брови або ж вкласти їх.
Перше правило при виборі олівця для брів – забудьте про чорний колір! Навіть якщо ви брюнетка з шевелюрою кольору воронового крила, олівець повинен бути сірого графітового кольору. Для шатенок – сіро-коричневий відтінок, для світлих дівчаток – світло-коричневий і т.д. Зазвичай, у хороших марок представлена або дуже широка гама кольорів, або ж їх тільки три, але надзвичайно універсальні.
З тінями трохи простіше. Вони продаються палітрою на 2-3 кольори, які можна між собою змішувати до отримання потрібного відтінку, що зручно, якщо ви часто фарбуєте волосся.
У будь-якому разі, для вечірнього макіяжу навіть на дуже добре доглянутих бровах природної густини часом недостатньо, або ж з’являється необхідність заповнити прогалинки між волосками. Перша, дуже поширена помилка у макіяжі брів – це розпочинати їх фарбувати з головки (на малюнку у точці А), тим самим роблячи це місце найтемнішим та найважчим. Така помилка додає погляду суворості, «садить» брови ближче до перенісся. Найтемніше місце повинне бути у точці В – у природному заломі форми або найвищій точці. Тому саме звідси потрібно починати вести лінію, а краще – штрихоподібними рухами зводити на нуль до точки С. І лише потім в протилежному напрямі (від В до А), заповнюючи прогалинки між волосинками, тими ж штрихами промальовуємо брову. В результаті, уявно лінія вашої брови повинна бути найтемнішою у найвищій точці та плавно сходити на півтінь до перенісся та скроні. Таким же чином фарбуємо і з допомогою тіней та спеціального скошеного пензлика. Я особисто навіть більше люблю працювати тінями через відсутність чітких ліній. Тіні просто додають густини і насиченості.

На завершення брови можна вкласти гелем, який зафіксує волосочки та надасть їм природного блиску. Такий засіб прекрасно підійде тим, у кого волоски схильні загинатись у різні сторони. Сьогодні є альтернатива класичному гелю – це віск або олівець-віск, яким необхідно акуратно пройтись по нашим брівкам, аби закріпити форму. Така собі «укладка волосків»!
Правильно підкреслені брови легше збалансують ваше обличчя, а от такі, ніби профарбовані чорним маркером, виглядатимуть інородно та грубо.
А які у вас улюблені марки олівців чи тіней для брів? Поділіться вподобаннями. А у коментарях я, в свою чергу, розкрию свої улюблені must-have для брів!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...