Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

четвер, 10 січня 2013 р.

Чоловічий весільний макіяж

Працюючи візажистом-стилістом, мені вкрай рідко доводиться стикатися з чоловічим макіяжем. Здебільшого це професійні моделі, для роботи яких така процедура є важливою складовою підготовки до зйомки. Але з досвіду знаю, що спеціальний грим дуже потрібен і чоловікам в день весілля.
Я вже згадувала у своїй статті «10 порад нареченим...», що передвесільна метушня не надто приємним чином позначається на імунітеті. А зниження захисної функції організму завжди відображається на обличчі. І як же сумно було чути від нареченого відмову скористатись моєю послугою лише через стереотипи та страх видатись метросексуалом. Від складених роками, викривлених поглядів на косметику для чоловіків нікуди не дітись. Однак бажання виглядати ідеально у мужчин дуже гостре (вони лишень не виказують цього), а я завжди сподіваюсь на це таємне бажання.
Свіжа та сіяюча наречена виглядає щонайменше контрастно на фоні майбутнього чоловіка з хворобливим відтінком шкіри чи то від страху зв’язати себе вузами шлюбу, чи від стресу, пережитого за рік підготовки до цього дня. Але ж дівчата зазнають тих самих негативних впливів. Втім виглядати досконало їм допомагає професійний візажист.

Чоловічий весільний грим обмежується чотирма етапами:

1. Підготовка обличчя до макіяжу
В цей момент достатньо нанести бальзам чи крем після бриття, якщо шкіра нормальна і без видимих проблем, або використати додаткове зволоження при сухості. Допоможе тишком взятий денний крем в нареченої або спеціальний засіб з кейса професіонала (у мене завжди під рукою такий помічник). Візажист також нанесе базу для кращої стійкості макіяжу.

2. Тонування
Даний етап я деколи пропускаю, для того щоб залишити максимально натуральний ефект і коли не має гострої необхідності в нанесенні тонального крему на все обличчя. Тонуючий засіб може покривати лише ділянки обличчя з пігментацією (підборіддя, носо-губні впадини). Я використовую тонкі, легкі флюїди, які не змінюють текстуру шкіри та зовсім непомітні.

3. Корекція недоліків
Тут, власне, вся функціональна суть чоловічого макіяжу. Адже від стресу та недосипу з’являється цілий букет наслідків: у когось темні кола під очима, висипання та запалення, пігментні плями, нездоровий колір шкіри. Для надання обличчю природного та рівномірного відтінку в сумці візажиста є ціла купа препаратів.

4. Скульптурування або тіньова корекція
Після нанесення тонального засобу обличчя стає пласким. Аби повернути йому природні об’єми майстер з допомогою пудри на тон темнішої, ніж тон шкіри, підкреслить мужні чоловічі вилиці. Така корекція виконується надзвичайно тонко і природно.
Існує ще декілька додаткових процедур: корекція брів та фіксування їхньої форми воском, підфарбовування вигорілих на сонці вій, гігієнічний бальзам на губи, – але все це за бажанням і з дозволу клієнта. Тоді як вищезазначені чотири етапи є основою чоловічого макіяжу, які гарантують свіжий, здоровий вигляд.
Професійно виконана робота майстра виглядатиме природно та абсолютно непомітно для гостей на весіллі, а поряд з тим молода подружня пара радуватиме усіх своєю красою та ніжністю.

А як ви ставитеся до чоловічого макіяжу? Чоловіки, погодитесь на таку послугу?

понеділок, 7 січня 2013 р.

Чи потрібен манікюр нареченому?



І так, Новий рік почався з приємних пропозицій. Тепер я буду писати свої статті не лише для особистого блогу а для сайту Пара Молода))) Тож, ловіть першу!!!
 
Зробити зачіску, макіяж, манікюр у переддень, позувати перед фотографом, віддати настанови дружкам та усім родичам...приблизно так виглядає ранок нареченої. Усі перераховані процеси ретельно планувались завчасно. Адже для дівчини так важливо виглядати просто ідеально у день свого весілля. Стільки сил затрачено для того щоб усі гості падали від захоплення а фото виходили бездоганними.
Світлини,  де наречені крупним планом демонструють свої обручки на безіменних пальцях стали вже традицією в альбомах. Але, зрештою,  ми бачимо ніжний, витончений жіночий манікюр та повну протилежність – чоловічу руку. Якщо ви прагнете естетики та бездоганності у найважливіший день, доведеться змиритись і прийняти факт необхідності привести сильні руки нареченого в належний вигляд.
Я б радила чоловікам частіше навідуватись у салони краси на процедури манікюру або ж навчитись робити його самотужки вдома (повірте, це зовсім нескладно). Адже, як відомо, одним із частин чоловічого образу, на котрий дівчата звертають увагу є руки. Акуратні, доглянуті вони стали вже звичним атрибутом успішних бізнесменів. То чому у найважливіший день вашого життя має бути по-іншому?
Сучасний чоловічий манікюр передбачає правильно підстрижені, почищенні нігті з природньою, не надмірною поліровкою. Ніякого прозорого глянцевого лаку, лише спеціальний захисний матовий лак, як альтернатива. Ненатуральний блиск нікому не потрібен. До того ж процедура у салоні буде відрізнятись від аналогічної жіночої. Вам запропонують європейський необрізний манікюр (без використання щипчиків, а з допомогою спеціальних апельсинових палочок).
Після затрачених пів години вашій нареченій буде надзвичайно приємно надіти обручку на палець та відчути приємний дотик долоні на своїй щоці. Жодне фото не зіпсується такою дрібницею, як відсутність чоловічого манікюру. А ваш новий годинник насправді прикрашатиме доглянуту сильну руку справжнього мужчини.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...