Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

неділю, 30 грудня 2012 р.

Підсумки 2012го

У блогосфері прийнято робити підсумки роботи та досягнень за минувший рік. Зважу і я на це. Адже приємним моментом для мене став шалений приріст у професійному плані, приріст в кількості, якості та саморозвитку...
2012й рік нагородив мене співпрацею з дивовижними людьми! Мої милі наречені, фотографи, моделі, та найкраще - постійні клієнти, котрі повертаються до мене знову і знову, цей факт неабияк лестить мені і тішить, бо свідчить про правильний напрям моєї  роботи.
Порахувати кількість наречених побувавших в моїх руках просто нереально! Найбільше вразило, що усі вони були чарівними по своєму. Напевно, твердження, що наречена у день весілля найпрекрасніша за усіх, таки правдиве! І я переконалась у цьому. Сукня, фата, зачіска та макіяж, приємне хвилювання та відчуття радості творять дива, перетворюючи дівчат на фей, принцес, казкових німф чи королев.

LOVE LOVE LOVE THEM!!!!

Ще один випускний цьогоріч подарував також 100% завантаженість. І дівчата такі прекрасні. Нажаль з фото не склалось, та мені важливіше їх враження якості роботи)

2012го я взяла участь у Весільній виставці у Тернополі двічі. Цим дуже горджусь, адже підготовка до таких заходів вимагала багато зусиль та коштів, що було для мене, як майстра фрі-лансера дещо обтяжуючим. Та все вдалось чудово! І результати були того варті.














Навесні я зважилась на участь в конкурсі по візажу, який проходив у Львові. А власне то був відбірковий тур до Чемпіонату України. Спроба була не досить вдалою, нажаль, але це подарувало мені досвід та більшу рішучість пробувати себе й надалі. Підготовка до даного міроприємства виявилась надзвичайно трудомісткою та затратною. Я не була готовою морально до цього!))) Зате, наступного разу я буду як броня. Я безмежно вдячна моєму тренеру Маргариті за ті сили,вкладені у нашу роботу.














Майстер візажу - Олена Нечипорук;)
Тренер - Маргарита Блінова
Модель - Ілона Гайдадіна
Перукар - Іра Паламар
Сукня від дизайнера - Катерини Тимочко

Цьогоріч я започаткувала новий проект, який збираюсь зробити регулярним "Колекція весільних образів". Спільно з салоном-ательє Марія-VIP я розробила повноцінні образи наречених - сукні, аксесуари, макіяж та зачіска. Усі було продумано згідно з головною ідеєю, яку б мала відображати модель. А фотограф Руслан Гаврилюк з притаманною італійським каталогам вишуканістю зняв каталог для нас. Результатом я була більш ніж задоволена. Переконалась у необхідності даного каталогу, у його корисності. Адже безліч моїх клієнток, згодом, користуючись саме таким "путівником весільного образу", могли відразу сказати мені, що їм сподобалось і як вони хочуть виглядати. В тому випадку відпадала необхідність в моїй консультації.















Автор ідеї та make-up - стиліст-візажист Олена Нечипорук
Фото – фотограф Руслан Гаврилюк
Сукні – весільний салон-агенція «Марія VIP»
Зачіска – перукар Ірина Паламар
Інтер'єр — банкетний зал «М'ята»

Знайомство з новими фотографами, співпраця з ними. Нові види віхи справи візажиста - інтерв'ю для газет, статті для інтернет-порталах, запрошення провести семінар... Робота для фотосесій з дизайнерським одягом, для рекламних матеріалів модельного агенства. Перемога у фотоконкурсі. Мене надзвичайно потішили всі ці події, які розширили сферу діяльності. Звісно, планів ще як у Наполеона, але саме бачення майбутнього, можливість рости та самореалізовуватись дає справжнє задоволення від професії.

 Один з кращих моїх фотопроектів цьогоріч стала зйомка новорічної історії разом з Марією Ілал. Позитивних відгуків надійшло більш ніж завжди, що було дуже приємно чути, і, звісно, заслуга в цьому не в останню чергу Маші. Ми намагались відтворити ідею святкування Нового Року вдвох. Мене у створенні образів моделей надихали також конкретні персонажі (скажу по секрету - це кіноперсонажі).

Візаж/зачіска/стиль: Олена Нечипорук
Фотограф: Марія Ілал
Моделі: Тетяна Ярошко, Ростислав Мочалкін

Ніби і все... Небагато але й немало на фоні традиційної роботи з клієнтами. Попереду трудомістке 31грудня та новий рік для звершення своїх планів!
З Новим Роком вас, мої любі!!!



неділю, 23 грудня 2012 р.

Зустріти 2013й стильно...

Залишилось лиш декілька днів до святкування Нового 2013-го року. Кінець світу успішно пережили, тому саме час ретельно продумати святкове вбрання, макіяж та зачіску. Численні джерела в інтернеті дають різноманітні поради щодо того, як потрібно виглядати в момент, коли куранти проб’ють північ, аби викликати прихильність чорної водяної змії. Минулого року читачі Пари молодої вже мали змогу споглядати результати майстер-класу на тему новорічного образу від візажиста-стиліста Олени Нечипорук. Цьогоріч вашій увазі пропонується фотоісторія «Стильна зустріч 2013-го», яка стане натхненням для вашого новорічного образу.
 























 Отож, вечеря на двох, романтичне свято, стильні та чарівні, юні та привабливі, закохані одне в одного та в життя. Така передісторія надихнула творців проекту на образ для святкування Нового року вдвох.



























Над проектом працювали:

Візаж/зачіска/стиль: Олена Нечипорук
Фотограф: Марія Ілал
Моделі: Тетяна Ярошко, Ростислав Мочалкін

понеділок, 3 грудня 2012 р.

TOP BLOGS

Вирішила зробити список найкращих, найцікавіших блогів, з котрих я черпаю натхнення, ідеї і просто отримую естетичне задоволення від перегляду.

1. Carolines Mode - один з найбільших сайтів де я "пасусь" в розділі StreetStyle. Оновляється щоденно. Просто сила силенна модних луків на реальних людях. Звісно, здебільшого то хто на фото, закохані в моду, заробляють нею або працюють в сфері моди. Часто, зустрічаю обличчя відомих моделей чи блогерів, яких читаю.
Неодноразово могли бачити посилання саме на це джерело в моїх постах.


2. Sofie's Avenu Блог Софі Єлісєєвої, фотомодель, стиліст., телеведуча. Пише дуже грамотно, стиль одягу дуже мені близький і подобається її підхід до підбору елементів одягу.

3. I wish I knew персональний проект Лавінії Лонд, вона росіянка, багато років живе в Лондоні. Ким вона працює...я ще не розібралась) ЇЇ підхід до "пострадянського" розуміння краси і європейського мене потішив. Висловлювання часом бувають досить різкими, а часом занадто обмежувальними в свободі одягатись. Однак, скриплячи душею через розуміння, що я теж десь "оплошалась" визнаю правоту більшості її слів.

4. The Sartorialist сайт крутого, дуже відомого блогера! Для мене ж його власні фото просто доза естетичного задоволення.

5. Сайт просто бомбезної, шикарної візажистки з Лондона Лізи Елдрідж. В її портфоліо роботи для Vogue, Elle і ще ряду гігантів модного глянцю. Вона записує відео де показує як вона створює той чи інший лук. Дуже корисні відео для тих хто бажає навчитись правильно наносити макіяж собі.

6. Сайт на котрому створюються цільні луки. Грамотний підбір елементів гардеробу, аксесуарів. Відразу є посилання на сайт, де можна придбати ту чи іншу "шмотку". Тенденції моди, приклади, фото зіркових луків... Багато інформації для роздумів.

7. Сторінка Дарії Холодних, візажист з Москви. Люблю розглядати деякі її роботи + корисні її поради щодо кольорів помад чи іншої продукції. Одним словом більше корисно для візажистів.

8. Блогер Катя, котра справді любить наряджатись)) А я люблю надихатись її образами. І взагалі вона цікаво, змістовно пише.

9. А цю святу сторінку потрібно запам'ятати, вивчити кожне слово, яке там написане усім хто працює візажистом або ж планує ним стати! Просто верх професіоналізму. Анастасія Дурасова емігрувала з Москви до Нью-Йорку і стала знаним makeup artist.

10им пунктом не знала що виділити... в моїх закладках ще з 20 непоганих сайтів на котрі я заходжу значно рідше. Тому, нехай краще буде список з 9ти моїх улюблених.

Блоги та сайти на весільну тематику вирішила виділити в окремий пост. Їх небагато, вони усі англійською, однак досить корисні.

Поділіться своїми улюбленими сторінками інтернет-павутини, пов'язані з модою.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...