Olena Nechyporuk

Olena Nechyporuk

Шукати в цьому блозі

вівторок, 19 червня 2012 р.

The Body Shop Mania


Сьогоднішній пост практично повністю присвячений засобам по догляду за шкірою обличчя та тіла від The Body Shop та моїй щирій любові до них. Я вже згадувала у пості про натуральні масла , що мало які креми чи молочка для тіла здатні справитись з сухістю стоп та шкіри на гомілках, однак мої пристрасні пошуки увінчались успіхом. Тепер і натуральні масла кокоса та какао стали лише допоміжними препаратами, а основний фундамент  процедури зволоження тіла стали масла від The Body Shop.

понеділок, 4 червня 2012 р.

Особисті досягнення

Не так давно мене переповнило бажання спробувати свої мейкаперські сили на полі змагань, щоб нарешті відчути дух суперництва, вкусити булку адреналіну та переживань, а в найкращому випадку, ще й випити чашу перемоги і відчути гордість за свої вміння)))
Останнє бажання таки не справдилось, ну і ладно. Спробую ще раз... Я не здаюсь так просто. А от все перераховане в першому списку таки було.
Вирішила я, що поїду на Чемпіонат по візажу. Ох відчувала моя дупонька, що приготування до змагань будуть довгі, важкі та спустошувальні для мого гаманця.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...